El pròxim dissabte dia 4 de febrer al Ludus oferirem un nou servei de la mà de la @juditpadrescoachpersonal constel·ladora professional. Si us interessa i voleu mes informació de la que hi ha al post, no dubteu en contactar-nos per mail o pel mateix instagram!

Inscripcions: secretaria.ludus@gmail.com

La metodologia de les constel·lacions familiars ha estat un abans i un després en la meva manera de treballar i també en la meva vida personal, en la forma de veure i percebre les persones, les relacions i moltes situacions que vivim.

Algunes persones veniu (o ens trobem virtualment) per fer un treball puntual, d’altres a revisar alguns temes que sentiu encallats, i en un moment o altre solem agafar material per representar la situació que voleu treballar, en aquest moment estem observant el que us ocupa des de les constel·lacions familiars.

Si en voleu saber un mica més, en l’enllaç del meu perfil, hi ha un link on en Joan Garriga, expert en el tema, en fa una explicació de 5 minuts.

                         @juditpadrescoachpersonal (constel·ladora al Centre Ludus)